družinski turizem

Kaj sploh imamo v življenju, če ne družine? 

Dobra vila poskrbi tudi za vas!

Ne, morja, gneče in avtov ni blizu, saj ste sredi igrišča v naravi. Tu se igra kuža, sto muc, kobilice in čebele, srne, pri sosedu pa tudi teliček. Tudi ta veliki otroci se lahko igrajo – kmetovanja.

Zakaj ne bi z družinico in družinskimi prijatelji preživeli sproščenega vikenda ali tedna, počitnic, brez skrbi za animacijo otrok in brez skrbi za družinske ljubljenčke?

Na kmetiji Dobre vile boste lahko obirali bio češnje, jagode, jabolka, breskve in ostale sadeže, ki jih ponuja narava. Če boste želeli se boste lahko pridružili in preizkusili v košnji, spravilu sena, žaganju drv in ostalimi opravili, ki se jih v bloku ne da početi.

 

Najmlajši bodo lahko svobodno uživali v naravi, nabirali marjetice in raziskovali okolico. Pričakala vas bo kopica razigranih muck in dobrodušen šarplaninec Rex. Če imate hišne ljubljenčke, jih pripeljite s seboj, da si tudi oni pretegnejo vse štiri noge.

Da bo vaše bivanje v neokrnjeni naravi še bolj razburljivo, si boste lahko postavili tudi šotor, ali pa se odločili za spanje v senu na seniku. Privoščite si sprehod na bližnji Ostrež, ali pa samo malo v gozd.

Če vam bo ob vseh aktivnostih prevroče, čaka najmlajše zunanji bazenček, ki je ravno pravšnji, da bodo mamice in očki lahko brez skrbi in tudi sami uživali v wellnessu.

Za prazne želodčke pa bodo lahko starši poskrbeli s pripravo najljubših obrokov v sodobno opremljeni kuhinji. Na razpolago je tudi pralni in sušilni stroj.

In ko bodo mali razgrajači ob koncu dneva utrujeni zaspali, bo v poletnem večeru, v popolni tišini pod jasnim zvezdnatim nebom, le ob petju čričkov, vonju cvetoče lipe, bezga in kostanjev, čas tudi za očka in mamico, ki ga bosta posvetila sebi……in začutila, da je tako, kot nekoč….. davno……., ko sta se spoznala…….

img