Poslovna srečanja

Zakaj ne bi poskusili nekaj drugačnega?

Pripeljite poslovne partnerje ali vaše sodelavce ter jih dan, dva, tri razvajajte, krepite, navdušite za vašo poslovno strategijo in še kaj naučite.

Zakaj ne bi organizirali srečanja vašega društva ali druščine ali izvedli usposabljanja, seminarja, sestanka, terapije, tečaja joge ali se zgolj poveselili daleč od vedno iste gostilne ali sive pisarne?

Dobra vila ima prostoren, svetel in klimatiziran skupni prostor, opremljen z moderno multimedijsko opremo, s 35 sedišči, prilagodljivo postavitvijo miz za delo v skupinah, širokim TV, barom in zasebnimi kotički. Takšnih zasebnih kotičkov je seveda še več zunaj, za okroglo mizo ali v bližnjem gozdičku… O možnostih pogostitve si poglejte jeziček Prehrana.

img

Poskrbljeno je tudi za vso tehnologijo, ki jo potrebujete pri predstavitvi svojih, ciljev, produktov, nasvetov, ponudb,…to je projektor, prenosni računalnik, wi-fi, table z raznimi pripomočki, radio,……

Vaše ideje in sporočila bodo toliko bolj prepričljiva, saj se bodo ogrela v savni in jakuziju, morebitni delovni kratki stiki pa ohladili na sprehodu skozi gozd. Ali je kaj važno kdo hitreje nabere več gob?

Mislite, da lahko Dobra vila prispeva k pristnejšim odnosom in bolj sproščenemu delovnemu vzdušju, če pripeljete sodelavce ali stranke za vikend razvajat v naravo?

Dobra vila vam bo pomagala, da se boste v vsakdanji tempo življenja vrnili pomirjeni, sproščeni, kot dobri ljudje, ki znajo ceniti življenje, naravo, živali in soljudi.

img